Tovább

Gyülekezeti tábor 2015

Figyelem változás! A nyári tábor időpontja megváltozott. A tervezetthez képest egy héttel később, Július 6. és 12. között lesz a gyülekezet nyári tábora a szokott helyen, Balatonkenesén. Tábornyitó Július 8. szerda 20 óra. Jelentkezni és szállást foglalni május 3-tól lehet majd az info-pultnál előleg befizetésével. A részletekről és a programról addig még tájékoztatunk Benneteket! Addig is örömteli készülődést.

Tovább

Kérdezd újra a rabbit!

Március 8-án, vasárnap, az istentisztelet után 14.15-től a Lurdy nagyteremben újra vár mindenkit a rabbi, aki minden kérdésedre válaszol (valamit). Ha nem érted, ha elakadtál, ha olvastál valamit, ha tudni szeretnéd… a rabbi komoly és komolytalan kérdéseidre egyaránt válaszol.

Tovább

Takács Ferenc – Az új teremtés imája

Az elmúlt időszakban az üzenetek – mint ahogy azt bizonyára észre vettétek – a fiúságról szóltak, arról a megnyert csodálatos adományról, hogy Isten a Jézus Krisztusba vetett hitünk miatt új teremtéssé tett bennünket. Ez az új teremtés bennünk van.

Tovább

Istentisztelet és KIT Light

KÖVETKEZŐ ISTENTISZTELETÜNK IDŐPONTJA: 2015.03.01. 10.00 Mint minden alkalmunk, úgy istentiszteletünk is nyitott, kortól, nemtől, politikai nézetektől és gyülekezeti hovatartozástól függetlenül mindenkit szertettel várunk!

Tovább

Fóris Attila – Tiszta lap

Ahhoz, hogy Isten munkája megtörténjen az életünkben, nem természetes dolgok szükségesek, hanem természetfelettiek. Én a természetes lehetőségeimtől, származásomtól, tehetségemtől fogva nem tudok nektek mennyei dolgokat adni.