Tovább

Indul a Krisztus közöttünk sorozat!

Programok

Szeptember 18-tól folytatjuk csütörtök esti összejöveteleinket a Murányi utcában 18,00-tól 20,00 óráig, melyre nagy szeretettel várunk! A „Téma” amely körül forgolódnánk, a Biblia leghatalmasabb kijelentése, hogy mit jelent az, hogy  „Krisztus köztetek van a dicsőségnek ama reménysége”

BPAadminIndul a Krisztus közöttünk sorozat!
Tovább

Piszter Ervin – Jézus főpapi imája

2014, Prédikációk, Videó

„Ezeket beszélte Jézus; és felemelte szemeit az égre, és monda: Atyám, eljött az óra; dicsőítsd meg a te Fiadat, hogy a te Fiad is dicsőítsen téged; A miként te hatalmat adtál néki minden testen, hogy örök életet adjon mindennek, amit néki adtál.

stilianPiszter Ervin – Jézus főpapi imája
Tovább

Hit harca és Isten erős fegyverei

Programok

„Végezetre, atyámfiai, legyetek erősek az Úrban, és az ő hatalmas erejében. Öltözzétek fel Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördög minden ravaszságával szemben.”  – Efézus 6,10-11

BPAadminHit harca és Isten erős fegyverei
Tovább

Fóris Attila – Trónok harca

2014, Prédikációk, Videó

Bizonyára ti is értesültök arról a különböző hírforrásokon keresztül, hogy mi zajlik napjainkban a világban. Nem az érzelmeitekre szeretnék hatni, és nem olyan gombokat szeretnék megnyomni a lelketeken, amik fájdalmat, együttérzést váltanak ki bennetek, de néhány tény mellett nem szabad említés nélkül elmennünk!

BPAadminFóris Attila – Trónok harca