Tegyük a helyére!

In by gozo

Mikor:
2018 április 26 @ 18:00 – 20:00
2018-04-26T18:00:00+02:00
2018-04-26T20:00:00+02:00
Hol:
Murányi utcai iroda
Budapest
Murányi u. 61
1078 Magyarország
Tegyük a helyére! @ Murányi utcai iroda | Budapest | Budapest | Magyarország

Tegyük a helyére!

Szeretettel hívunk Mindenkit 2016.10.06.-án (csütörtökön) induló „TEGYÜK A HELYÉRE” című sorozatunkra.

Az internetnek „hála”, illetve az egymást érő konferenciák miatt is a tanítások különböző szelei, illetve teológiai irányzatai eddig soha nem látott módon osztják meg a hívőket szerte a világban. Nézetkülönbségek mindig is voltak és lesznek, de az együtt haladásunk feltétele az alapvető hitünk egysége. Ezért szükségesnek láttuk, hogy a magunk számára is tisztázzunk néhány alapvető kérdést, és megerősítsük a BpA teológiai alapjait, az esetleges nézet- és hangsúly különbségeket – szeretetben – tiszteletben tartva.

A „TEGYÜK A HELYÉRE” című sorozat célja, hogy a B.P.A. négy presbitere egy asztalhoz leülve, közösen beszélje át a hívőket érintő, alapvető látásokat. Nem garantáljuk, hogy nem lesznek, akár markáns véleménykülönbségek, de „nyílt színen” vállalt álláspontunkkal szeretnénk támpontot adni azoknak, akik ezt igénylik, ezzel is munkálva a BpA egységét.

Ezért szeretettel hívunk és várunk az október 06.-án induló és az azt követő (egyelőre) 9 csütörtökön a Murányi utca 61.-ben 18:00-kor kezdődő, és a következő témákat felölelő „TEGYÜK A HELYÉRE” című sorozatunkra.

Az alkalom menetéről: Egy cirka 15 perces témafelvezetés után először az asztalnál ülők hozzászólásait, illetve azt követően a jelenlévők kérdéseit, illetve fórumszerű hozzászólásait jelentenék. Ez terveink szerint cirka 1 – 1 óráig tartana és technikai lehetőségeink szerint élőben is közvetítenénk.

Ha felkeltettük érdeklődésedet és rész szeretnél venni egy izgalmasnak tűnő sorozatban, szeretettel várunk a presbiterek nevében:  a házigazda, Piszter Ervin.