Január, 2020

This is a repeating event

vas26jan14:00vas15:30Ismerd a Bibliád! A jövő tényei 1-314:00 - 15:30

Esemény részletei

Az emberiség történelmét 3 nagy entitás alakítja:

– a pogány birodalmak,

– az Ó szövetség szent népe, az Izrael,

– az Új szövetség szent népe az egyház.

Isten megígérte, hogy semmit sem tesz az emberi történelemben anélkül, hogy meg ne jelentené előbb a szolgáinak, a prófétáknak. Jézus maga is megerősítette, hogy ezekből a próféciákból egyetlen pont vagy vessző sem vész el, amíg minden be nem teljesedik. Péter apostol pedig arra figyelmeztette a hívőket, hogy jól teszik, ha figyelnek a próféták szavaira, mint a sötétségben „világító szövétnekre”. A kereszténységben egy időben feledésbe merültek a próféciák, hogy azután a második amerikai ébredés idején elemi erővel törjenek a felszínre. A prófétai üzenetek felfedezése azonban sok „hordalékkal” is járt, és a mai napig tartják magukat téves elképzelések, melyeknek csak annyi közük van a Bibliához, mint viziló fiának a filozófiához. Újra és újra felbukkannak az idők végét vizionáló hamis próféták, akik csak lejáratják a prófétai kijelentéseket, melyek ugyanakkor nagyon fontosak és becsesek számunkra, a sötétség idején pedig kifejezetten az egyetlen fényforrást jelentik.

Hogyan lehet, lehet-e egyáltalán rendet rakni ebben a zűrzavarban?

Nagyon is lehet és kell is. Ennek egyik fontos lépése, hogy megkülönböztessük a tényeket a spekulációktól és ezeket ne keverjük össze. S ha már spekulálunk, akkor azt tegyük a tények alapján.

Az Ismerd a Bibliád sorozat következő három része (a januári három vasárnap délután 14 órától) ezzel fog foglalkozni. A kb. egy órás előadások után, lehet majd kérdezni is a helyszínen.

Minden érdeklődőt szeretettel várok a Lurdyban, és az élő közvetítés előtt is. GT

Az idők vége

A világ vége

az Egyház végkifejlete

Izrael jövője

A nemzetek jövője

Az esemény ideje

(Vasárnap) 14:00 - 15:30

Helyszín

Lurdy 9-es terem

Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097

Szervező

Görbicz Tamáshttps://www.facebook.com/gorbicztamas/

Budapesti Autonóm Gyülekezet
1078 Budapest Murányi utca 61.
1 321 4969
info@bpa.hu
ISTENTISZTELETEINK:
Lurdy ház 9-es 10-es terem
1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14

X