December, 2020

vas27dec10:00vas13:00Istentisztelet10:00 - 13:00

Esemény részletei

Hosszas vizsgálódás és a konferenciaközponttal történt egyeztetés után úgy döntöttünk, hogy a vasárnapi istentiszteleteket továbbra is nyitott, közösségi formában tartjuk meg. Ez azt jelenti, hogy 13-án vasárnap 10 órától – a korábban kihirdetettekkel ellentétben – a Lurdy 9-es teremben tartjuk az istentiszteletet. Terveink szerint ez mindaddig így lesz amíg:
– Törvényileg el nem rendelik a beltéri összejövetelek zárlatát, vagy
– Nem tudjuk kiállítani a szolgálatokat, vagy
– A gyülekezet tagjai nem jönnek el az alkalmakra 🙂
Természetesen továbbra is mindenkinek joga van egyénileg mérlegelni, mekkora kockázatot jelent számára a részvétel egy ilyen rendezvényen, senkire, semmilyen befolyást nem akarunk gyakorolni, tökéletesen megértjük, ha valaki ezekben a napokban távol tartja magát a közösségi alkalmaktól. Az istentiszteleteket és a jövő héten induló hétközi alkalmakat a korábbi szokásoknak megfelelően online közvetíteni fogjuk, így mindenki részese lehet a gyülekezet életének akkor is, ha személyesen nem tud jelen lenni. A presbiterek

Istentiszteleteink nyitottak, mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne Jézus Krisztussal találkozni és felemelni az Ő nevét dicséretben, imádságban, valamint aki szeretne Szellemében épülni az Igehirdetés által. Ha esetleg nem találkoztál még Vele személyesen akkor külön várunk, hogy Te is átéld és megtapasztald az Ő jelenlétét, hogy Ő ma is él és hív Téged egy személyes  kapcsolatra.

Az esemény ideje

(Vasárnap) 10:00 - 13:00

Helyszín

Lurdy 9-es terem

Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097

Budapesti Autonóm Gyülekezet
1078 Budapest Murányi utca 61.
1 321 4969
info@bpa.hu
ISTENTISZTELETEINK:
Lurdy ház 9-es 10-es terem
1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14

X