Gyülekezeti Nyári tábor Vajta, Zichy kastély, július 2-8.

Az idei nyári tábor időbeosztása a már évek óta megszokottat követi. Hétfőn, kedden és szerdán spontán összejövetelek lesznek Görbicz Tamás vezetésével.

Hivatalos tábornyitó szerdán este.

A következő napok programja is a már jól kialakult szokásokat követi:

  • Imaösszejövetel reggel hét órától,
  • 30-tól istentisztelet,
  • déltől foglalkozások kis csoportokban.
  • Délután sport és fakultatív programok,
  • este 19.30-tól pedig az esti összejövetel.

Szombaton 15 órakor lesz vízkeresztség, vasárnap délelőtt pedig úrvacsorai alkalommal ér véget a tábor.

A nyári táboraink fő célja a szellemi és lelki feltöltődés mellett, hogy megerősödjenek a kapcsolatok, a régi barátságok és új ismeretségek jöjjenek létre, erősödjön a közösség, ezért azoknak is ajánljuk, akik nem rég csatlakoztak a gyülekezethez vagy az internetes „tagsághoz” tartoznak a távolság vagy az elfoglaltságaik miatt.

A délelőtti istentisztelet alatt lesznek gyermekfoglalkozások, a kastély 320 szálláshellyel vár bennünket, de lehet sátrazni is. 13 hektáros, ősfás, szépen gondozott park, futó- és sportpályák (strandröplabda és kosár), gyermekjátszótér, két fürdőmedence, tűzrakóhely gondoskodik a szabadtéri szórakozásokról. A terület nagy, kerékpárt érdemes hozni a gyermekeknek is.

A kastélyban 12 foglalkoztató szoba, két kávézó (biliárd, csocsó) és egy légkondicionált konferencia terem és két étkező helység szolgál majd ki bennünket.

Újdonságok:

Szállást csak étkezéssel együtt lehet foglalni. Újdonság, hogy aki csak egy napra jön le (szállást nem foglal), az is kérheti a három étkezést, viszont annak is kell napijegyet váltania (1 000 Ft/nap), aki sem szállást, sem étkezést nem rendel, de a táborban részt vesz, vagyis használja a kastélyt és a parkot.

Újdonság az is, hogy a szállás foglalásakor 50% előleget kell fizetni és szálláshelyet csak és kizárólag napi három étkezéssel lehet foglalni, ez nem megbontható. Lehetőség van viszont a különleges étrendre (glutén stb. mentes). Az étkezést két étteremben oldják meg, az alagsoriban szolgálják fel a különleges étrend szerinti ételeket.

Alapvetően két szállásfajta van. A kastélyban 2,4,6,8 ágyas szobák saját fürdőszoba nélkül (közös fürdő a folyosón), illetve a kastélytól sétatávolságra a Maranatha házban 2 és 4 ágyas saját fürdőszobás, panzió minőségű szobák.

A kastély nem akadálymentesített, háromszintes, lift nincs, ezt figyelembe kell venni. A park déli szárnya mellett kijelölt helyen lehet sátorozni, illetve van lehetőség lakókocsi vagy lakóautó parkoltatására. A szállás és étkezés 3. életévüket be nem töltött gyermekek számára ingyenes, amennyiben a szülők hoznak nekik alvásra alkalmas ágyat.
Lehet SZÉP kártyával is fizetni, az ilyen igényt a jelentkezéskor jelezzétek!

  1. Szállás és étkezés díjak
  Teljes ár bruttó (HUF/fő/éj)
(IDA nélkül)
Kastély – többágyas, közös fürdős elhelyezés 5.900 Ft
Maranatha – 4 ágyas elhelyezés 6.500 Ft
Maranatha – 2 ágyas elhelyezés 7.100 Ft
Maranatha – 1 ágyas elhelyezés 9.500 Ft
Gyermek – 3-9 éves korig (10 évet nem töltötte be) 3.500 Ft
Babák – 0-2 éves korig (3. évet nem töltötte be) 0 Ft

 

Azoknak a gyermekeknek, akik 10. életévüket még nem töltötték be, minden szállás típusban 3.500 Ft/fő/éj a szállás és az étkezés.
Az IDA (helyi adó) mértéke : 250 Ft/fő/éj.  IDA alól mentesek azok a vendégek, akik a 18. életévüket még nem töltötték be, illetve akik a 70. életévüket már betöltötték.

Az árak az érkezés napján vacsorát, a távozás napján (!!) reggelit, teljes konferencia napokon pedig a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) tartalmaznak. Az árak csomag árak, az étkezés és szállás díjának megbontására nincs lehetőség.

A sátorozás és a lakókocsik díjáról igény esetén egyedi felvilágosítást adunk a jelentkezéskor (ez ugyanis a szobák foglalását nem érinti.)

Jelentkezni május 13-tól lehet, az istentiszteletek után a Lurdy házban Debreceni Jánosnál és Sacinál. Jelentkezéskor az 50% előleget is be kell fizetni, a jelentkezés csak ezzel együtt érvényes.

Akinek anyagi segítségre van szüksége, most is igényelhet az Oázis 2000 Alapítványtól. Ennek menete, hogy szállást kell foglalni és a szállás foglaló lapon jelezni kell a támogatási igényt, vagy emailben az info@bpa.hu címen lehet a kérelmeket benyújtani a támogatás összegének pontos megjelölésével. Kérjük, hogy mindenképpen előbb a szálláshely-foglalást biztosítsátok magatoknak, és csak a szállás díj ismeretében kérjétek a támogatást. Egy-egy résztvevő vagy család a részvételi díj max. 50%-ig támogatható, tehát a díj felét mindenképpen nektek kell kifizetni.

2000 óta táborozunk együtt nyaranként és mindig nagy áldás, ha együtt lakoznak az atyafiak. Idén sem lesz ez másként. Mindenkit hívunk és várunk nagy szeretettel.