Video source missing

Gyülekezeti tábor

Nagy örömmel nyitjuk meg a nyári táborunk jelentkezési felületeit! A tábor időpontja: 2020 július 1. (szerda)- július 5. (vasárnap), helyszín: Vajta, Zichy Kastély.

Bár korlátozó intézkedésekre itt is számítanunk kell, mégis hisszük, hogy Istent semmi sem korlátozhatja, és ebben az évben is át fogjuk élni a jelenlétét, és élvezhetjük a közösséget Vele és a testvérekkel! Kérjük, olvassátok el a vírushelyzetre, a jelentkezési határidőkre és az árakra vonatkozó tudnivalókat. Ezek figyelembe vételével döntsetek a regisztrációról, pontosan tartsátok be a határidőket! Reméljük, minél többen együtt tudunk táborozni ebben az évben is!

HATÁRIDŐK:

Kérjük, nagyon figyelj határidőkre! Ezeket a Vajtával történt szigorú megállapodás miatt pontosan be fogjuk tartani!

Határidők: – Regisztrálni 06.13-án éjfélig lehet. Ezután nem tudjuk elfogadni a regisztrációt!

– A regisztráció a teljes tábordíj beérkezésekor válik érvényessé. Az átutalásnak legkésőbb 06.18-án 20:00-ig meg kell érkeznie a gyülekezet számlájára, ellenkező esetben a regisztráció automatikusan törlődik.

– 06.13-án éjfél után új regisztrációt már nem fogadunk el, de lehetőség van a határidőig (06.13. éjfél) leadott regisztráció módosítására vagy visszavonásra 06.18-án 20:00 óráig. Ebben az esetben a változást vagy visszamondást jelezheted a bpatabor@gmail.com e-mail címen, vagy a gyülekezetben a szervezőknél személyesen!

– 06.18-án 20 óra után semmilyen változtatást nem tudunk rögzíteni, az addig beérkezett és befizetett regisztrációkat Vajtának le kell adnunk, és a tábordíjat kifizetnünk.

VÍRUSHELYZET:Néhány fontos tudnivaló a vírushelyzetre való tekintettel:

– A 3 év alatti gyermekeknek és a 65 év feletti korosztálynak a jelenlegi állapot szerint nem ajánljuk a táborban való részvételt, a döntést személyes belátásotoknak és a jelentkezés időpontjában érvényes ajánlásoknak megfelelően hozzátok meg.

– Természetesen betegen, a betegség tüneteivel senki ne jöjjön táborozni. – Vajta kérése, hogy egy szobában lehetőleg egy család tagjai lakjanak. Akik nem családtagjaikkal laknak egy szobában, azoknak alá kell írniuk egy nyilatkozatot, hogy mindezt saját felelősségükre teszik.

– Jó hír: a nagyterem használható, a székek számát 150 főre korlátozzák. Még jobb hír: a klíma is használható, mivel ez a rendszer külső levegőt fúj be, és nem a benti levegőt keringeti, ezért erre nem vonatkoznak a tiltó rendelkezések.

– A fenti kávézó is használható, túlzottan nagy létszám esetén kinyitják a lenti kávézót is, illetve a teraszokon lesz további lehetőség a kávézóban vásárolt ételek, italok elfogyasztására. A medencénél lévő büfé nyitva tartása és kínálata is bővülni fog. Kérés: aki teheti, a kávézóban, büfében fizessen bankkártyával.

– A sportpályák és a strand is használható, medencében egy időben tartózkodók számát fogják korlátozni. – Rajtunk kívül egy kb. 30 fős keresztény csoport is tartózkodik majd a táborban, de mindenben a mi programunkhoz alkalmazkodnak.

– A különleges helyzetre való tekintettel kérünk benneteket, hogy a táborban legyetek rugalmasak, türelmesek, mert sok minden csak a helyszínen fog kialakulni.

SZÁLLÁS ÁRAK

Szállás és napijegy árak:

Kastély 4-6-8 ágyas szobák, közös fürdővel: 6.600,-Ft/fő/nap

Maranatha vendégház (150 m-re a kastélytól) 4 ágyas (2 db emeletes ágy): 7.200,- Ft/fő/nap

Maranatha vendégház (150 m-re a kastélytól) 2 ágyas: 7.900,- Ft/fő/nap

0-3 éves korig a táborozás ingyenes, gyerekágy ingyenesen igényelhető

3-9 éves korig (aki a táborba érkezés napjáig nem tölti be a 10. életévét): 3.900 Ft /Fő/nap minden szálláson. (Kivéve a sátorban)

Sátor és lakókocsi: ingyenes, de napijegyet kell venni.Felnőtt napijegy (sátorral vagy külső szállásról érkezők): 4.000 Ft/fő/nap (3 étkezés, és a szolgáltatások használata)

Felnőtt napijegy (Lakókocsi/lakóautóval érkezők): 4500 Ft/fő/nap

Gyermek napijegy (3-9 éves korig): 3.000 Ft/fő/nap

3 éves kor alatt a napijegy ingyenes.Ebben az évben senkinek sem kell idegenforgalmi adót fizetnie.

A tavalyival ellentétben idén nincs minimum éjszaka szám előírás a Maranatha házban, de túljelentkezés esetén azokat részesítjük előnyben, akik több éjszakára jelentkeznek. Idén mindenkinek kötelező megjelölnie egy másodlagos szállástípust is, hogyha bármilyen okból nem tudjuk azt a szobát biztosítani, amit elsőnek megjelölt, akkor legyen alternatíva.

Jelentkezési felület linkek:

Szállást kér:https://forms.gle/fdpxep3vjeRVvqEN6

Szállást nem kér:https://forms.gle/an9ysgjyRhwBFHtBA

A szállásdíjat erre a számlára kérjük átutalni:

Unicredit BankBudapesti Autonóm Gyülekezet 10918001-00000009-95530083