Rólad szól!

Hogyan változz el valóságosan és sikeresen az elméd megújítása által!!

Róm. 12:2:És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújítása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, megengedő és tökéletes akarata.”

Akármennyire is szeretnéd, hogy Isten kegyelme mindent (csak úgy magától) lerendezzen az életedben, mégis sok minden van, amit neked kell megtenni Isten kegyelme által!

Attól hogy a jó mag el lett ültetve a szívedbe, neked kell a gyomokat kigyomlálni! Attól, hogy a testünk a Szent Szellem temploma, neked kell sepregetni és tisztán tartani!

Példabeszédek 4:23: ˝Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet.˝

Igen, ez rólad szól! Ha elég volt a hitéleti hullámvasútból, akkor jelentkezz, a ˝Rólad szól“ sorozatra, amely 4-5 alkalomból áll, mert:

Zsidók 5:14: ˝A nagykorúaknak pedig kemény eledel való, mint akiknek érzékszervei a gyakorlat következtében már alkalmasak a jó és a rossz megkülönböztetésére.˝

A summája: Jakab 4:7: ˝Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.˝

Ez egy egymásra épülő tanítás sorozat, ezért ha nem veszel részt az első alkalmon, a következőre nincs értelme eljönnöd, de fordítva is igaz!

Minden alkalmon végignézünk néhány témát elméleti szinten lépésről-lépésre, amit ha otthon átültetsz a gyakorlatba, megtapasztalhatod a valóságban azt a változást, amiről beszélek.

Ezek után sokkal világosabban fogod látni, saját és mások életét (jobban megérted-elfogadod a másságot)! Az biztos, hogy a gonosz nehezebben visz be a bozótosba!

Az első részt február 23án (szombaton), 10 órai kezdéssel tervezzük a 1078 Budapest Murányi utca 61-ben, (iroda). A további alkalmak: március 9, 23. és április 6. (minden második szombat 10 óra)!

A részvétel felekezettől független, egyetlen egy feltétele van: újjászületett testvérek jelentkezését várjuk!

A létszám korlátozott, ezért kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod azt, hogy:

 Zsidók 5:14: ˝A nagykorúaknak pedig kemény eledel való, mint akiknek érzékszervei a gyakorlat következtében már alkalmasak a jó és a rossz megkülönböztetésére.˝

 És a Jakab 4:7: ˝Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.”

Többek között, ezekkel a témákkal is foglalkozunk:

Hogyan győzd le sikeresen az aggodalmaskodást, neheztelést, haragot? 

Hogyan légy úrrá azokon a vélt, vagy valós  problémákon, amiket sokak hite szerint a benned lakó démonok okozhatnak?!

Kitűzött céllal élni a keresztény életet és mi a cél?!

  • Mi a helyzet az imaharccal?
  • Hogyan fedezd fel legalább azt az egy tálentumot, amit kaptál az Úrtól? 
  • Valójában miről szól a ˝Rólad szól˝?

Szeretném megmutatni, hogyan tudod a mindennapokban megvívni a belső harcaidat anélkül, hogy várni kellene a külső segítségre!

Kedves testvérem, ha nem hiszed el, vagy kételkedsz, nem baj, gyere és teszteld le, azután mondhatsz véleményt! Ha eljössz a “Rólad szól” csoportba, nem kell mondanod semmit, (mert szóhoz se jutsz J ) ha komolyan veszed, javulni fog az állapotod, függetlenül attól, milyen problémáid vannak, mert vannak:

 Zsoltárok 34:19 (34:20): ˝Sok baja van az igaznak, de…)˝

30 éve élek az Úrral. Amire ez idő alatt megtanított, annak a javát (ami jó és építésre való) meg szeretném osztani veletek. Ez van belesűrítve a ˝Rólad szól˝ sorozat 12-15 órájába.

Ha érdekel, szeretettel várunk február 23.-án a megadott helyszínen és időpontban!

Üdvözlettel: Han Pál és szolgatársai 

 solyom.totya@gmail.com

Ui. Jelentkezés: Tóth  István

Tel:70 322-5600

 Han Pál

 bpa.hanpali@gmail.com   Tel:70 609-1952

Ha bővebb információra van szükséged, hívj bátran!!!!!!!!!!!