Fontos információk az Istentisztelettel kapcsolatban!

Kedves Gyülekezeti Tagok, és Mindenki, akit érint!

Az érvényben lévő járványügyi szabályozást figyelemben tartva a következő feltételekkel indítjük újra a közösségi alkalmainkat:

– A jelenlegi járványügyi szabályok szerint a beltéri alkalmakra a ház csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket engedheti be, ezt a bejáratnál fogják ellenőrizni. (Sajnos mást – negatív teszt eredményt, oltási igazolást, antitest szám igazolást – jelenleg nem fogadhatnak el.) 

– 18 év alattiak szülői felügyelettel jöhetnek (tehát egy védettségi igazolvánnyal érkező szülő felügyeletével, akár kártya nélkül is.) 

– Akik az istentisztelet lebonyolításában segédkeznek, előzetesen feliratkozhatnak egy listára (név, születési év, szolgálat megjelölésével regisztrálni az info@bpa.hu címen lehet péntek délig!). Őket a lista alapján engedik be. Nekik bel téren – a rendelkezések szerint – a maszk hordása kötelező, ha ez nem akadályozza őket a feladatuk ellátásában: (zenélésben, éneklésben, közönséghez beszélésben stb.) 

Parkolási lehetőségek: 

A Szent István tér körüli utcákban a felszínen ingyenes a parkolás, a piac felszíni parkolójában is (itt a behajtáshoz jegyet kell ugyan kérni, de a kihajtó sorompó nyitva van).
Parkolni az épület alatt levő mélygarázsokban (P1 és P2) is lehet díjfizetés ellenében (200 Ft/óra) 

Megközelíthető:

A felszínen érkezők számára a piac főbejáratán keresztül (a panoráma liftek jobb és bal oldalán) lehet bejutni az épületbe (a piac zárva van), majd a liftekkel a 2. emeletre kell menni, itt van a recepció és a főbejárat. Vagy a mélygarázsból a sorompók mellett található liftekkel a 2. emeletre.
Az épület akadálymentes, két (pelenkázóval is felszerelt) mozgássérült wc-vel is rendelkezik.