Október, 2021

vas24okt16:00vas19:00Istentisztelet új helyszínen délután16:00 - 19:00

Esemény részletei

Az új hely címe: UP Rendezvénytér, 1042 Budapest, Szent István tér 13-14. (Újpest városközpontban, a 3-as metró végállomásától séta távolságra, az újpesti piac felett).
Kik vehetnek részt:
– A jelenlegi járványügyi szabályok szerint a beltéri alkalmakra a ház csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket engedheti be, ezt a bejáratnál fogják ellenőrizni. (Sajnos mást – negatív teszt eredményt, oltási igazolást, antitest szám igazolást – jelenleg nem fogadhatnak el.)
– 18 év alattiak szülői felügyelettel jöhetnek (tehát egy védettségi igazolvánnyal érkező szülő felügyeletével, akár kártya nélkül is.)
– Akik az istentisztelet lebonyolításában segédkeznek, előzetesen feliratkozhatnak egy listára (név, születési év, szolgálat megjelölésével regisztrálni az info@bpa.hu címen lehet péntek délig!). Őket a lista alapján engedik be. Nekik bel téren – a rendelkezések szerint – a maszk hordása kötelező, ha ez nem akadályozza őket a feladatuk ellátásában: (zenélésben, éneklésben, közönséghez beszélésben stb.)
Parkolási lehetőségek:
A Szent István tér körüli utcákban a felszínen ingyenes a parkolás, a piac felszíni parkolójában is (itt a behajtáshoz jegyet kell ugyan kérni, de a kihajtó sorompó nyitva van).
Parkolni az épület alatt levő mélygarázsokban (P1 és P2) is lehet díjfizetés ellenében (200 Ft/óra)
Megközelíthető:
A felszínen érkezők számára a piac főbejáratán keresztül (a panoráma liftek jobb és bal oldalán) lehet bejutni az épületbe (a piac zárva van), majd a liftekkel a 2. emeletre kell menni, itt van a recepció és a főbejárat. Vagy a mélygarázsból a sorompók mellett található liftekkel a 2. emeletre.
Az épület akadálymentes, két (pelenkázóval is felszerelt) mozgássérült wc-vel is rendelkezik.

Az esemény ideje

(Vasárnap) 16:00 - 19:00

Helyszín

Up

Budapest, Szent István tér 13-14, 1042

Budapesti Autonóm Gyülekezet
1078 Budapest Murányi utca 61.
1 321 4969
info@bpa.hu
ISTENTISZTELETEINK:
Lurdy ház 9-es 10-es terem
1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14

X