„Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az Én nevemben, én ott vagyok közöttük.”
– Máté 18:20


Rendszeres istentisztelet:

Vasárnap 16:00 (Az időponttól való eltérést mindig a programnaptárban jelezzük, ott érdemes tájékozódni)
Az Up rendezvénytéren (Budapest, Szent István tér 13-14, 1042)

 
A jelenlegi járványügyi szabályzás szerint ezekkel a feltételekkel lehet részt venni az újrainduló közösségi istentiszteleteinken:
 
A szabályok szerint a beltéri alkalmakra a ház csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket engedheti be, ezt a bejáratnál fogják ellenőrizni. (Sajnos mást – negatív teszt eredményt, oltási igazolást, antitest szám igazolást – jelenleg nem fogadhatnak el.)
– 18 év alattiak szülői felügyelettel jöhetnek (tehát egy védettségi igazolvánnyal érkező szülő felügyeletével, akár kártya nélkül is.)
– Akik az istentisztelet lebonyolításában segédkeznek, előzetesen feliratkozhatnak egy listára (név, születési év, szolgálat megjelölésével regisztrálni az info@bpa.hu címen lehet péntek délig!). Őket a lista alapján engedik be. Nekik bel téren – a rendelkezések szerint – a maszk hordása kötelező, ha ez nem akadályozza őket a feladatuk ellátásában: (zenélésben, éneklésben, közönséghez beszélésben stb.)

Az Istentiszteleteink nyitottak ( járványügyi szabályozások figyelembe vételével) mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne Jézus Krisztussal találkozni és felemelni az Ő nevét dicséretben, imádságban, valamint aki szeretne Szellemében épülni az Igehirdetés által. Ha esetleg nem találkoztál még Vele személyesen akkor külön várunk, hogy Te is átéld és megtapasztald az Ő jelenlétét, hogy Ő ma is él és hív Téged egy személyes  kapcsolatra.


Hétközi alkalmaink:

Kedden és csütörtökön 18.00 órától a Murányi utca 61-ben tartjuk hétközi alkalmainkat
Aktuális programjainkat és az ezekkel kapcsolatos pontos részleteket programnaptárunkban találod.

 

Október, 2021

vas24okt16:00vas19:00Istentisztelet új helyszínen délután16:00 - 19:00

vas31okt16:00vas19:00Istentisztelet új helyszínen délután16:00 - 19:00