Kedves Érdeklődő!

A Budapest Autonóm Gyülekezet közössége számodra is akkor jelentheti a legtöbbet, ha te is a része vagy. A szolgálatvállalás mellett az egyik legjobb módja ennek, ha csatlakozol valamelyik neked szimpatikus házicsoporthoz. Amint alább láthatod, sokféle létezik, akár életkor vagy célok tekintetében. A házicsoportok a vasárnapi istentiszteleteknél kötetlenebb alkalmain a hozzád hasonló érdeklődésű testvérekkel keresheted Istent, élheted meg a hited. Találkozhatsz azokkal, akik a tiédhez hasonló küzdelmekkel és nehézségekkel szembesülnek, és van gyakorlati tapasztalatuk, bizonyságuk ezek átélésében, leküzdésében, és fordítva, te is segíthetsz másoknak a tapasztalataiddal, bizonyságaiddal.

Hogy segítsünk választani, minden csoportvezetőt megkértünk, foglalja össze röviden, mit tart leginkább a közössége erősségének, miben más, mint a többiek. A lenti térképen bejelöltük a csoportok helyszíneit, így áttekintheted, melyek közelíthetők meg a legegyszerűbben számodra. Reméljük, itt megtalálod azt a házicsoportot, amelyikben hatékonyan építhetsz, épülhetsz, és értékes kapcsolatokra tehetsz szert.

Ajtay Szilárd házicsoportja

Helyszín: XIX. kerület, Zrínyi utca
Időpont: péntekenként 18.30-tól
Kapcsolat: Ajtay Szilárd, 06-70-7788-265


Béldi és Holcsik házaspár
Biblia tanulmányozó jelleggel szoktuk tartani, mindig van egy téma, vagy a Bibliából egy- egy fejezet. Előtte, utána szoktunk énekelni, imádkozni. Zárásként együtt vacsorázunk. Családias jellegű, de aki jönni szeretne, szivesen várjuk. Főként fiatalok vannak, gimnazisták, egyetemisták. Az évek folyamán elég jól megtanulták a Biblia nagy részét, hála az Úrnak, lexikális tudásra is tettek szert, mert igéket, fejezeteket gyakran kívülról is megtanuljuk.

Helyszín: XI. kerület, Bercsényi u. 19. vagy IX.kerület, Ferenc tér 4.
Időpont: szombatonként 14:00-tól
Kapcsolat: Béldi Julianna, 06-70-776-3745


Ceglédi házicsoport
Helyszín: Cegléd
Időpont: péntekenként 18.00-tól
Kapcsolat: Dezső István, Piszter Emil


Új és Dél-Budai Istenkeresők
Felfoghatatlan örökséget kaptunk! Sokkal több van Istennél, mint azt mi gondoljuk vagy elképzeljük. Ezért is, szerdán délutánonként együtt keressük Isten országát, és kutatjuk az Ő igazságát. Az a vágyunk, hogy még jobban megismerjük Urunkat, és közelebb kerüljünk Istenhez. Mindezt azzal a hittel tesszük, hogy ez a közelség látható legyen rajtunk, és valóban megváltozzon az életünk.

Helyszín: kéthavonta változó, XI és a XXII. kerületben
Időpont: szerdánként
Kapcsolat: Orsovai Dezső, tel: 06-30-990-4435


Erdőkertesi házicsoport
Helyszín: Erdőkertes, S.O.S. Munkaközösség, Mikszáth utca 39.
Időpont: péntekenként 18.00-tól
Kapcsolat: Maráczi Ernő, 06-70-931-0954


Fiatal felnőttek
Helyszín: változó
Időpont: szerdánként 19.00-tól
Kapcsolat: Erdei Márk


Gödi Bibliakör
Évenként 5-6 nagyobb rendezvényünk van, amit meghirdetünk városunkban (plakát, szórólap, gödi TV), ezek látogatottsága változó, 30-70 fő. Erősségünk az interaktív igetanulmányozás, de a dicséret, a közös imádkozás, közbenjárás is központi része az alkalmainknak. Gyakoroljuk a közösséget egyéb összejöveteleinken is pl. bográcsozás, ide is hívunk még meg nem tért ismerősöket és barátokat.

Helyszín: Göd, József Attila Művelődési Ház, Pesti út 72. (kocsival jól megközelíthető Dunakesziről és Sződligetről is, vasúttól, busztól 5-6 perc séta)
Időpont: hétfőnként 18.00-20.30 között
Kapcsolat: Berty Zsuzsanna: zsuzsanna.berty@freemail.hu, Csapó István: mailcsapo@gmail.com, tel: 06 20 576 7542 (flottás), Nyirő Tamás: nytamas70@gmail.com, Száraz László: kidronbau@gmail.com


Nyugdíjas házicsoport
Közös imádkozások, egymás jobb megismerése, problémáival együtt. Egymás felé való szolgálat, úrvacsora.
Szeretetvendégség gyakorlása, élő bizonyságtételek, igei üzenetek.

Helyszín: Bp., VII. Murányi u.61., magasföldszint
Időpont: minden hónap első hétfőjén 10.00-től
Kapcsolat: Turóczi József, 06-70-361-8839


Sándor Gyuri és Mary házicsoportja
Házicsoportunk szerdánként 18.30-tól a Murányi utcai gyülekezeti teremben kapott lehetőséget a családias légkörben való közösségi találkozásokra, ahol megoszthatjuk egymással örömeinket és gondjainkat; kérve az Úr vezetését, imával, dicsérettel (gitárral). A házicsoport alkalmat ad arra is, hogy a Biblia értelmezésével kapcsolatos kérdéseinket felvethetjük, megbeszélhetjük, továbbá átadhatjuk tapasztalatainkat és elmondhatjuk bizonyságainkat, mellyel egymás felé is szolgálni tudunk.

Az Úrra „támaszkodva” a tolerancia, elfogadás, a szeretet erejében való hit jellemzi csoportunkat, ahol együtt tanulunk szeretni, megbocsátani, konfliktushelyzeteket kezelni, mely segít abban, hogyan éljük meg mindennapjainkat hívőként, és ahol mindenkit a saját ütemében hagyunk fejlődni. Ha úgy érzed, tarozni szeretnél Te is a sok (egy) Istent kereső testvéri közösséghez a gyülekezeten belül, akkor szeretettel várunk! Kérlek, előzetesen jelezd érkezésed, ha objektív akadály miatt elmaradna a HCs, erről tájékoztatni tudjunk: a 06-70-774-8021-es számon (Mary).

Helyszín: Bp., VII. Murányi u.61., magasföldszint
Időpont: szerdánként 18.30-tól
Kapcsolat: 06-70-77-480-21 (Mary)


Ürömi házicsoport
Helyszín: Üröm
Időpont: csütörtökönként 18.00-tól
Kapcsolat: Rácz Roland, 06-70-398-9289


Vágó Péter
Helyszín: I. és XI. Kerület
Időpont: szerdánként 18.00-tól
Kapcsolat: Vágó Péter