Piszter Gábor – Az örök életed már itt a földön elkezdődött!

“Vajon járhatnak-e ketten egy úton, ha nem egyeznek meg egymással?
Ámos 3:3

Ez az alapelv nemcsak emberek között működik, de Isten és ember között is. Jézus megváltói műve által Isten MINDEN ígérete igenné és ámenné lett, de ez MI ÁLTALUNK jelenik meg itt a földön (2Kor 1:20)

Ezért elengedhetetlen, hogy az örökkévaló gyermekei értsenek egyet apjukkal, Istenükkel, többek között azzal kapcsolatban, hogy ők már Isten gyermekei, és ennek tudatában éljenek.
Ha nem újítod meg az elmédet az Ő beszéde által, akkor nem kerülsz vele egyetértésbe, és nem járhattok eredményesen egy úton.
Meg kell újítsd a gondolkozásodat, hogy te is jóváhagyd azt, amit Isten már Krisztusban jóváhagyott (Róma 12:1-2), hogy megjelenjen az Ő jó, kedves és tökéletes akarata rajtad keresztül.

Látnod kell Isten igéjéből, hogy te a Szent néphez tartozol, Uralkodói sarj, Királyi pap vagy. Arra vagy elhívva, hogy mindenhol megjelenjen általad Isten dicsősége már itt a földön, a következő korszakokban pedig szintén együtt uralkodj az örökkévalóval, többek között a világot és az angyalokat ítéld meg.(1Kor6:3)Nem kis rangra emelt Isten, amikor gyermekévé tett! Ne a földieken gondolkozz, hanem az odafent valókon, mert az elméd alig képes felfogni, micsoda célod és küldetésed van!Az örök életed nem majd valamikor fog elkezdődni, hanem elkezdődött, amikor megismerted Őt! (János 17:3)
Mar most érvényben van az elhívásod, Isten már most veled együtt akar uralkodni! Te is így tekints magadra!