Kedves Testvérünk!

Nagy szeretettel várunk a 2021-as nyári táborunkban, ahol lehetőségünk lesz arra, hogy élvezzük a közösséget Istennel és egymással. A jelenlegi helyzetben különösen hálásak vagyunk Istennek azért, hogy megvalósulhat a tábori program.

Biztosan hallottál arról a kormányrendeletről, mely előírja, hogy a magyarországi szálláshelyek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhatnak szállóvendégként. A vajtai kastélyra is ez a szabály vonatkozik, ez azt jelenti, hogy a dolgok jelen állása szerint a mi táborunkban is csak azok alhatnak ott, akik a tábor kezdetekor már rendelkeznek igazolvánnyal. Sajnos ez alól azok sem kivételek, akik egészségügyi okból nem kaphatnak oltást (speciális betegség, várandósság, stb.)

A szálláshelyen a védettségi igazolvánnyal rendelkezőkön kívül a jogszabály értelmében csak azok foglalhatnak szállást, akik üzleti úton tartózkodnak, és erről a cégük által kiállított írásos dokumentummal rendelkeznek. Számukra maszk viselése kötelező.

Akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, nap közben részt vehetnek a rendezvényeken, maszk viselése mellett. Ennek két módja van:

1.Napijegy vásárlása.
Ezt az igényt EZEN a jelentkezési lapon tudod jelezni a regisztrációs határidő vége előtt (jún. 8. 20.00 óra). A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező napijegyesek a jegy árában foglalt három étkezést és a kávézóban vásárolt termékeket a megújult, nagy méretű teraszon tudják elfogyasztani. (A napijegy ervényességét megelőző napra vagy az utána következő napra külön étkezés nem rendelhető, illetve a jegyben foglalt három étkezést minden esetben ki kell fizetni.) A táborba érkezéskor keresd a gyülekezet regisztrációs asztalát a kastély recepción, ahol az adott napra karszalagot fogsz kapni.

2.Látogatói jegy vásárlása.
Erre a HELYSZÍNEN lesz lehetőség, tehát nincs szükség az előzetes regisztrációra. A táborba érkezéskor keresd a gyülekezet regisztrációs asztalát a kastély recepción, ahol be tudod fizetni a jegy árát, és az adott napra karszalagot fogsz kapni. A látogatói jegy étkezést nem tartalmaz és nem is rendelhető hozzá, az adott napon a kastély területén való tartózkodásra és a programokon való részvételre jogosít fel.

A korlátozó intézkedések gyakorlati megvalósítása a helyszínen fog kialakulni, tehát aki jön a táborba, fel kell készülnie a rugalmas és türelmes együttműködésre. Ezzel együtt hisszük és várjuk, hogy Isten ott is csodálatos módon velünk lesz, hiszen Őt semmilyen emberi intézkedés nem korlátozhatja!

A TÁBORRÓL

Tervezett téma, amit tematikusan feldolgozunk a táborban:

“Hitünk alapja”

A tanítások, prédikációk egymásra épülnek, ezért érdemes és hasznos már az első napon ott lenni.

A tábor nem négy napos, hanem egy TELJES HÉT lesz!!!
2021. június 28.hétfő (kezdő nap)
2021. július 4.vasárnap (záró nap)

Kizárólagos szerződést kötöttünk a táborral, tehát rajtunk kívül nem lesz ott más csoport. Ennek az a feltétele, hogy legalább 75%-ra fel is töltjük a szállásokat, ez 241 fő/éjt jelent (amibe nem számítanak bele a napijegyesek, a sátorozók, és a külső szálláson alvók). A gyülekezetnek abban az esetben is ki kell fizetnie éjszakánkánt a 241 fő szállását ha nem érjük el ezt a létszámot.

Tavaly ettől a létszámtól elmaradtunk (a hely is kevesebb volt). Úgy érezzük azonban, hogy a közösségépítés és a bensőségesség miatt sokkal jobb lenne, ha nem lenne rajtunk kívül más csoport a táborban. Ezért vállaltuk be a kizárólagossághoz kapcsolódód feltételeket, amelyek teljesítése akkor lesz lehetséges, ha ezt mindannyian fontosnak tartjuk. Kérjük tehát a segítségeteket, ha tehetitek, tervezzétek úgy, hogy egész hétre, azaz hat éjszakára jöttök a táborba.
Az idén a járványhelyzet miatt nem kell a táborban idegenforgalmi adót fizetni (IDA).

A tábor részvételi díja:

Elhelyezés Teljes ár bruttó

Kastély – kollégiumi elhelyezés 7 600 Ft (étkezéssel)
Maranatha – 4 ágyas elhelyezés 8 600 Ft (étkezéssel)
Maranatha – 2 ágyas elhelyezés 9 100 Ft (étkezéssel)
Maranatha – 1 ágyas elhelyezés 13 100 Ft (étkezéssel)
Gyermek (3-9 éves) Felnőtt elhelyezés 50%-a
Babák 0-2 éves korig 0 Ft

Felnőtt napijegy 4 600 Ft (étkezéssel)
Gyermek napijegy 3 100 Ft (étkezéssel)
Látogató jegy 1 100 Ft (étkezés nélkül)
Extra étkezés -felnőtt 1 250 Ft (ebéd vagy vacsora)
Extra étkezés – gyerek 900 Ft
Fuvar az állomástól 600 Ft/gépjármű

Babák: 0-2 év (3. életévét nem töltötte be)
Gyermekek: 3-9 év (3. életévét betöltötte, de a 10. életévét nem töltötte be)

Az árak az érkezés napján vacsorát, a távozás napján reggelit, teljes tábor napokon
pedig a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) tartalmaznak.
Az árak csomag árak, az étkezés és szállás díjának megbontására nincs lehetőség.

Nagycsaládos kedvezmény:
Amennyiben egy háztartásban élő család 3 vagy több gyermekkel érkezik, amelyek közül két gyermek 10 év alatti, akkor a további 18 év alatti gyermekei is gyermek árat fizetnek.
Kérjük, hogy a kedvezmény érvényesítéséhez a kedvezményezett a jogosultságot a rendezvény szervező felé időben jelezze.

————————————————————————–
Ha te is szeretnél részt venni a táborban, és KÉRSZ SZÁLLÁST A KASTÉLYBAN VAGY A MARANATHA VENDÉGHÁZBAN, a következő lépéseket kell megtenned:

1. Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot! (Amennyiben nem kérsz szállást, vagy ha sátorozol, vagy ha külső szálláson alszol, amit önállóan foglaltál, vagy egy napra látogatsz a táborba, és kérsz étkezést, akkor nem ezt, hanem a “szállás nélküli” jelentkezési lapot kell kitöltened.)
Kinek kell kitöltenie jelentkezési lapot?
– Minden táborozónak, életkortól függetlenül külön jelentkezési lapot kell kitölteni, tehát a 3 év alatti babáknak és a gyerekeknek is.

2. Kérjük, nagyon figyelj határidőkre! Ezeket a Vajtával történt szigorú megállapodás miatt pontosan be fogjuk tartani!
Határidők:
– Regisztrálni 06.08-án éjfélig lehet. Ezután nem tudjuk elfogadni a regisztrációt! Ha támogatást kérsz, június 4-ig add le a jelentkezésedet, hogy legyen idő a támogatás elbírálására!
– A regisztráció a teljes tábordíj beérkezésekor válik érvényessé. Az átutalásnak legkésőbb 06.15-án 20:00-ig meg kell érkeznie a gyülekezet számlájára, ellenkező esetben a regisztráció automatikusan törlődik.
– Kérünk, amennyiben több személy részvételi díját utalod a neveket vesszővel válaszd el és minden név pontosan abban a formában szerepeljen amin regisztrálva van. pl. Kicsitóth Ferencé, ne szerepeljen egy másik helyen “Kicsitóthné”- ként . Kerüljétek ebben a rovatban a feleségemét, fiamét, lányomét fizetem megfogalmazásokat, ehelyett a regisztrált nevét írjátok be. Ha elrontottatok valamit véletlenül, jelezzétek felénk, ne duplikáljátok a regisztrációt

– 06.08-án éjfél után új regisztrációt már nem fogadunk el, de lehetőség van a határidőig (06.08. éjfél) leadott regisztráció módosítására vagy visszavonásra 06.15-én 20:00 óráig. Ebben az esetben a változást vagy visszamondást jelezheted a bpatabor@gmail.com e-mail címen, vagy a gyülekezetben a szervezőknél személyesen!
– 06.15-án 20 óra után semmilyen változtatást nem tudunk rögzíteni, az addig beérkezett és befizetett regisztrációkat Vajtának le kell adnunk, és a tábordíjat kifizetnünk.

3. Figyeld az e-mailjeidet! Kitöltés után azonnal kapsz egy automatikus e-mailt a rendszertől, ez jelzi, hogy beérkezett a jelentkezésed. Néhány napon belül, amikor feldolgoztuk a jelentkezésedet, kapsz tőlünk egy személyre szabott visszaigazoló e-mailt, amiben a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megírjuk.

4. Kérjük, a fizetési információkat tartalmazó e-mail megérkezése után mielőbb utald át a teljes tábori részvételi díjat (kivéve, ha SZÉP kártyával fizetsz), ezzel megkönnyíted a feldolgozást. A befizetésednek 06.15-án éjfélig meg kell érkeznie a gyülekezet számlájára.

4. Amennyiben részben vagy egészben SZÉP Kártyával fizeted a tábor költségét, nem kell semmilyen előleget fizetned (a tavalyitól eltérően). A befizetést a táborban tudod megtenni! Ha nem a teljes összeget fizeted SZÉP kártyával, a fennmaradó részt is a táborban tudod kifizetni bankkártyával vagy készpénzben. Természetesen ebben az esetben is vonatkoznak rád a regisztrációs és lemondási határidők.

A A GYÜLEKEZETEBEN VAGY A TÁBORBAN TÖRTÉNŐ KÉSZPÉNZES FIZETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG. (Kivétel a SZÉP kártyás fizetés a táborban)

5. Kérjük, figyelmesen olvasd el az e-mailjeinket, és kövesd az információkat a gyülekezetben, a honlapon vagy a facebook oldalon.

6. Megjegyzés: Amennyiben a Maranatha házban lévő szállások esetében túljelentkezés lesz, azokat részesítjük előnyben, akik több éjszakára foglalnak szállást.

7. AZ INDULÁSOD NAPJÁN pattanj autóba / vonatra / buszra / biciklire… és gyere Vajtára!!

+1 és legfontosabb: készülj a táborra, és imádkozz azért, hogy Isten különleges módon legyen ott velünk!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk erre a címre: bpatabor@gmail.com

Jó készülődést kívánunk! Szeretettel várunk a táborban:
A szervezők

Aki KÉR szállást itt tud jelentkezni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLXvRYiMIwNYepzHsLL3v7yrT57YehQ5g80iWKQbqexbRnvw/viewform?fbclid=IwAR2lvsLVpegYXjC806UY_Txd-5De7svbDlF0_DsdlGZfJ3rgh1OFdaOKQuQ

Aki NEM KÉR SZÁLLÁST itt tud regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpjNp7V-3rtTcMEW2uuF933oFL3NksgudqhMj5RmUQxddueg/viewform?fbclid=IwAR05VvUeBjuuZnLlzqblyFqDxTjqq8pag6G8seQAJbCTZc33yOH3NS_8Y4Q